Steun de tuin

Hoe bevlogen de vrijwilligers zich ook inzetten voor de tuin, er is vooral heel veel geld nodig om de tuin, de kassen en de bijzondere collectie te onderhouden. Hiervoor vragen wij u om hulp.

Met uw financiële gift draagt u bij aan het onderhoud en behoud van onze bijzondere collectie – of dat nu op deze plek zal zijn of (in de toekomst) wellicht elders in Amsterdam.

U kunt zo’n schenking op verschillende manieren doen.

Eenmalige schenking of legaat

De Botanische tuin ontvangt graag uw (eenmalige of periodieke) gift. Deze is aftrekbaar is voor de belastingen. U hoeft alleen het formulier in te vullen en naar ons toe te sturen. Wij zorgen voor de rest.

Kijk op de site van de belastingdienst.

Word Vriend van de stichting Vrienden van de Botanische tuin Zuidas

Veel bezoekers van de Botanische tuin zijn ook donateur. Daarmee helpen zij de tuin in stand houden. Donateurs betalen (minimaal) € 15 per jaar. Als dank krijgen zij 10% korting op aankopen in de winkel van de Botanische tuin.

Word partner

Voor de grotere beurs

  • € 1.000 per jaar

Bij een jaarlijkse bijdrage van 1.000 euro wordt u de trotse bezitter van een eigen boom op de Botanische tuin. Naast de Latijnse en Nederlandse naam komt uw naam te staan, of die van uw organisatie of bedrijf.

Er zijn circa 20 bomen te adopteren. Adopteert u liever een bankje, dat kan ook!

Wat wij u bieden

  • Een eervolle vermelding bij het overzicht van onze partners op onze website, en de mogelijkheid om middels een logo door te klikken naar uw organisatie of bedrijf.
  • Uw logo op al het relevante drukwerk van de Botanische tuin.
  • Maar liefst 25% korting op de huurprijs van de Wintertuin.

Voor de kleinere beurs

€ 500 per jaar

Met een jaarlijkse bijdrage van 500 euro draagt u bij aan het beheer en onderhoud van de Botanische tuin en de bijzondere collectie.

Wat wij u bieden

  • Een eervolle vermelding bij het overzicht van onze partners op onze website.
  • Maar liefst 15% korting op de huurprijs van de Wintertuin.

Word tuinman of tuinvrouw van de Botanische tuin Zuidas

U hoeft geen groene vingers te hebben om toch te kunnen genieten van een prachtige tuin. Met een donatie van € 100,– per jaar mag u zichzelf tuinman of tuinvrouw van de Botanische tuin Zuidas noemen.

U wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse tuinborrel, waar we u niet alleen trakteren op een hapje en een drankje maar we u ook bijpraten over de verschillende fora en fauna in de tuin. Zoals het onlangs ontdekte IJsvogeltje.

Van harte begroeten wij u als begunstigde van de Botanische Tuin Zuidas. Hierdoor draagt u bij aan het beheer van de tuin en zijn bijzondere collectie.

Meld u hier aan als partner van de Botanische tuin Zuidas

PARTNERS