Gastenboek

Ook benieuwd wat anderen van de Botanishe tuin Zuidas vonden? Ben je onlangs bij ons in de Botanische tuin Zuidas geweest? Deel je ervaring met ons en iedereen en schrijf iets moois in ons gastenboek.
Schrijf ook in ons gastenboek
Gastenboek

Eerder dit jaar had ik een vreselijke ruzie met mijn man en hij had geen andere keus dan het huis te verlaten en ik ging ervan uit dat het gewoon woede was die hem deed vertrekken. Na een paar dagen kon ik geen contact met hem opnemen of weten waar hij was. Ik wachtte en wachtte, maar hij kwam nooit terug of belde me. Ik was vervuld van pijn en spijt over wat er was gebeurd. Ik heb alles geprobeerd om hem terug te krijgen, maar het mocht niet baten totdat ik contact opnam met dokter Ilekhojie die mij te hulp kwam. Hij deed zijn werk perfect om ons te herenigen en mijn man, die niet terug wilde komen, belde precies na 48 uur, precies zoals de dokter had beloofd. Zijn contactpersoon E-mail gethelp05@gmail.com of Whatsapp alleen +2348147400259

Emma Kirby 06/07/2024
Gastenboek

Wij hebben gisteren als afdeling onze jaarlijkse BBQ gehouden, alweer voor het 6e jaar in de prachtige Botanische tuin en kas. Het zag er weer heel feestelijk uit en gelukkig kwam het zonnetje ook nog door. Ilonka, dank weer voor de fijne samenwerking!

Marie-Christine 05/07/2024
Gastenboek

Wij hebben het absolute en enorme plezier gehad in de tuin te mogen trouwen. Een romantischere plek is haast niet voor te stellen in Amsterdam: toch heel rustig en alles in bloei. We hebben een prachtig feest gehad met vrienden en familie en de dag verliep op rolletjes dankzij Ilonka die ons niet alleen door het hele plan-traject had geholpen, maar die alles ook prachtig had neergezet en versierd met vaasjes bloemen uit de tuin. Veel dank voor ons droomhuwelijk lieve Ilonka!!

Pili en Anna 26/06/2024
Gastenboek

Wij hebben ons huwelijk mogen vieren in deze prachtige botanische tuin. De locatie zag er werkelijk waar schitterend uit. De communicatie met Ilonka verliep soepel en vlekkeloos. Ik had me geen betere plek kunnen bedenken om deze mooie dag te vieren!

Wisse en Marieke 24/06/2024
Gastenboek

Het was erg leuk om mijn promotiefeest in de botanische tuin te vieren. De organisatie was super en de aankleding van de winterkas was heel mooi op de dag zelf. Ik heb ervan genoten!

Lorraine Landais 18/06/2024
Gastenboek

Onlangs huurde ik de kas voor een verjaardagsfeest. In een prachtige kas met kamerplanten vond het plaats. Mijn vriend noemt het een feesttent met vrije uitloop. Ik had geen last van het geluid van de A10. Kortom top locatie.

Yvon Stevers 06/06/2024
Gastenboek

Afgelopen weekend hebben we een onvergetelijke dag beleefd in de prachtige Botanische Tuin Zuidas. De schitterende bloemen en serene omgeving zorgde voor de perfecte sfeer voor de babyshower van mijn zus. Een speciale dank aan Ilonka van de Botanische Tuin voor haar geweldige hulp en fijne samenwerking. Dit maakte de organisatie van dit evenement soepel en zorgeloos. We kijken terug op een dag vol mooie herinneringen en kunnen de Botanische Tuin van harte aanbevelen voor elk bijzonder moment!

Abnet Tujo 30/05/2024
Gastenboek

Een prachtig promotefeest gehad op deze locatie! Echt een aanrader :)

Geertje 28/05/2024
Gastenboek

Recent met een groep van 29 man een lezing met diner georganiseerd in de Winterkas van de Botanische tuin Zuidas. Het was een groot succes. De prachtige tuin en kas waren een grote verrassing voor de deelnemers. Voorzieningen waren heel goed en gastvrouw Ilonka was vriendelijk, flexibel en actief oplossingsgericht. Heel blij mee. Ik raad deze locatie zeer aan.

Lieselore Maes, Academy for Information & Management 21/05/2024
Gastenboek

We zijn deze week met al onze collega's op rondleiding geweest bij de botanische tuin Zuidas. Wat was het er prachtig, Strijklicht, bijzondere planten, interessante achtergrond informatie. Bonsai verzameling en een vers aangelegde varentuin. Dan hebben we het nog niet over de cactus collectie gehad! We kunnen het iedereen aanraden. Zeg het voort!

Emma Hagedoorn (wildernis) 24/04/2024
Gastenboek

Onlangs organiseerden we als Bouwcombinatie MedicomZes-Kuijpers een projectexcursie bij de Botanische Tuin Zuidas. Ideaal, want het project RDC Adore ligt tegen de Botanische Tuin aan. De wintertuin geeft een prachtige sfeer en bied prima gelegenheid om een plenair programma te organiseren. Groener in hartje Amsterdam krijg je het niet.

Ruben van den Nieuwenhof 06/03/2024
Gastenboek

Het nieuwjaarsdiner met mijn team in de wintertuin was een groot succes. Omdat het winter was stonden er honderden potplanten in de kas en dat gaf een hele fijne sfeer.

Auke IJsselstein 01/02/2024
Gastenboek

Onze familierëunie vierden we in de Hortus van de VU. Nu Botanische tuin van de Hortus genoemd. We waren met 30 mensen onder wie 8 kleine kinderen onder de 6. Dat ging in deze ruimte heel goed: er was een mogelijkheid om een rondje te rennen, naar voorgelezen verhalen te luisteren en met elkaar te spelen. De catering van Koek en IJ was geheel in orde. We kregen een traktatie: een cake met vruchten en kleine broodjes met vegetarisch beleg met bijzondere vruchtensapjes. Daar hadden we om gevraagd. Alles was heerlijk. Ilonka heeft voor de voorbereiding en de afspraken gezorgd. Ook dat was helemaal in orde. Een aanrader dus. Wilt u een feestje vieren? Denk dan aan de BotanischeTuin van de Zuidas.

Wiepkje 't Hart 26/12/2023
Gastenboek

Zondag 19 november j.l. mijn 75ste verjaardag gevierd op deze prachtige locatie . Ilonka, van de botanische tuin, had alles perfect geregeld, voldoende statafels met mooi gedrapeerd kleed, een gezellig zitje, voldoende ruimte voor 50 van mijn geliefde gasten. De catering kwam van Koek&IJ volledig gerund door Marianne en haar medewerkster die dag. De vakkundig opgemaakte hapjes, alles biologisch, heerlijke wijnen en O alcohol van pure sappen. Het was een warm welkom door een geweldig team, professioneel en attent. De winterkas/tuin en de catering verdiend alle lof van mijn gezellige verjaardag . Een aanrader op een geweldige locatie.. Nogmaals dankjulliewel. Margo.

Margo Moerkerken 04/12/2023
Gastenboek

Na mijn promotie aan de VU heb ik aansluitend een receptie en borrel gehouden in de Wintertuin van de Botanische tuin Zuidas. Een prachtige locatie waar je omringd door al het groen haast vergeet dat je je op de drukke Zuidas bevindt. Alles was tiptop verzorgd en we hebben er een fantastische dag van kunnen maken. Hartelijk dank aan Ilonka en het team van de Botanische Tuin!

Yuri van der Werf 30/11/2023
Gastenboek

De Botanische Tuin Zuidas is een inspirerende plek voor zakelijke bijeenkomsten. Het groen doet goed! We hebben genoten van de gastvrijheid van deze prachtige plek en haar medewerkers!

Jorick Beijer 22/11/2023
Gastenboek

op 10 november hield ik de receptie na mijn promotie bij de Botanische Tuin Zuidas en het was echt supergoed, mooie locatie, goede catering en Ilonka had het allemaal goed georganiseerd. Van meerdere gasten kreeg ik terug dat de locatie zo mooi en gezellig is, allen hebben genoten, vooral van de goede sfeer. Wat is er nu sfeervoller dan een receptie tussen planten, echt veel leuker dan in een vrij kale zaal.

Anja Stevens 16/11/2023
Gastenboek

Vanwege een zakelijk event hebben wij bij de Botanische tuin Zuidas een diner georganiseerd voor externe relaties. Het was een groot succes! Het personeel was vriendelijk, de locatie was feestelijk aangekleed & ingericht en het eten was heerlijk. We komen graag terug!

Anoniem 06/11/2023
Gastenboek

Geweldige locatie. Bedankt, het bezoek was verrast.

Piet Wolting 22/10/2023
Gastenboek

in de botanischekas een pracht avond gehad met jong en oud met een heerlijke maaltijd.

Justus 15/10/2023
Gastenboek

Prachtige locatie voor een training! Communicatie liep erg voorspoedig. Goede service!

Jonnah 10/10/2023
Gastenboek

Wij hadden een prachtig feest in de Botanische tuin. Alle gasten, niemand uitgezonderd, vonden de lokatie prachtig. Het was zonnig weer en de najaarsbloemen bloeiden mooi. We zijn volledig ‘ontzorgd’ door Ilonka van de Botanische tuin en door onze cateraar Charley satébar. Van harte aanbevolen.

Boe en Simone 26/09/2023
Gastenboek

Wij hebben ons 10-jarig kantoorjubileum gevierd in de prachtige, bloeiende tuin. Alles was perfect verzorgd, wij hebben met alle gasten genoten van een heerlijke middag/avond. De tuin is echt in groene oase in de grote stad en bij Ilonka waren we in zeer goede handen. Veel dank!

Micheline Don - Parker Advocaten 15/09/2023
Gastenboek

We hebben een prachtig afscheid georganiseerd in de Botanische Tuin dankzij de prettige samenwerking met de medewerkers van de Botanische tuin. Er werd meegedacht en er was veel mogelijk. Echt een aanbeveling!

Caroline van Wensen, uitvaartbegeleider Uitvaart Amsterdam 01/09/2023
Gastenboek

Wij hebben zaterdag een topfeest gehad in tropische sferen. Prachtige locatie. Het was geweldig weer. Alles was goed geregeld en zag er prachtig uit. De catering van Kok op Stelten was ook heel goed verzorgd. We hadden een akoestisch salsatrio Latino Bonito en dat paste heel goed bij de omgeving. Kortom we hebben genoten samen met onze gasten.

Ine ter Borch 14/08/2023
Gastenboek

De leerlingen van onze internationale school leren op Wereldburgerschapsdag dat het belangrijk is om voor onze planeet te zorgen, en waar kan dat beter dan in de Botanische tuin? Ze zagen tijdens de rondleiding wat een fantastische collectie planten en bomen de tuin heeft, en de workshop Hoe verzorg ik mijn planten stimuleert ze om zelf aan de slag te gaan met planten. We hebben een prachtige dag gehad, heel erg bedankt en hopelijk tot volgend jaar!

Amsterdam International Community School 21/07/2023
Gastenboek

Hallo, Wij hadden een bedrijfsfeest in de mooie botanische tuin. Ilonka was super behulpzaam, zelfs met het opzetten van de omgeving! Helaas hadden wij een uur regen, waarna we gelukkig de leuke kas in zijn gegaan om met het feest te beginnen. Zoals Ilonka had gezegd moesten wij vertrouwen hebben in het weer wat ook zeker is gebeurt! Na de bui hebben wij kunnen genieten van de tuin en de zon! Het was een geslaagde namiddag/avond! Dank jullie wel!

gabriella hertzberger 17/07/2023
Gastenboek

Wij hebben onlangs het afscheid van onze collega bij de Botanische tuin Zuidas mogen vieren met een hapje en een drankje (perfect verzorgd door Koek en Ij). Een gemoedelijke sfeer, leuke aankleding en vriendelijke mensen maakten het tot een heerlijke namiddag/avond en een mooi afscheid. Dankjewel Ilonka!!

Samantha Dooper 14/07/2023
Gastenboek

Onlangs een feest gevierd in de botanische tuin. Het was op een beetje druiligere zaterdagmiddag. Maar wat een licht en vrolijke plek is de tuinkas! Geweldig mooi en fijn om een 80-jarige verjaardag te vieren met al die planten om je heen. En de zon ging uiteindelijk weer schijnen en daardoor konden onze gasten ook naar buiten. Buiten is het helemaal goddelijk, met waterfonteinen, grasvelden en voor de kinderen, sluippaadjes. Echt een aanrader.

Annemie Michels 07/07/2023
Gastenboek

Wat een fantastische locatie voor ons verjaardagdiner! De Botanische Tuin is werkelijk een oase in de stad. Dank aan Ilonka voor de prettige samenwerking. Er stonden prachtig gedekte lange tafels op het grasveld. Mede dankzij cateraar Cuisine Philippine hebben we genoten van een heerlijke avond met een super diner in een prachtige setting. Zo is het écht een feestje om 50 te worden!

Club van 1973 20/06/2023
Gastenboek

Wij mochten de tuin gebruiken als locatie voor een fotoshoot van de nieuwe wielerkleding collectie van Canvas! De hele team is heel happy met het resultaat. De beelden van in cactus kas zijn de favourite. Nogmaals veel dank Ilonka & team

Johanna - Canvas cycling apparel 05/06/2023
Gastenboek

De 70e verjaardag van mijn man gevierd op deze prachtige locatie. Het was een geweldige dag: lieve mensen, prachtig weer, super catering van Kruijswijk culinair, geweldige sfeer.

Carla Peeters 31/05/2023
Gastenboek

Onze verjaardagen vierden we in de Botanische Tuin Zuidas met een walking dinner. We hadden geen betere plek kunnen kiezen. Verborgen groene parel, bij velen onbekend. Perfecte organisatie, aardige mensen, en uitstekende catering. Complimenten!

Daan en Marijke Meyer 26/05/2023
Gastenboek

Botanische tuin Zuidas did a wonderful job hosting my oratie (promotion to hoogleraar). Ilonka was clear, prompt, and helpful in arranging things. All the tables and chairs were prepared perfectly for the event. The space was beautiful. I highly recommend a visit!

Josh Tybur 25/04/2023
Gastenboek

Op 18 april 2023 organiseerde ik een symposium in de Wintertuin. Het was een succesvolle middag en dat was voor een groot deel ook te danken aan de prachtige locatie! De communicatie met en organisatie door Ilonka heb ik heel prettig ervaren: met alles dacht ze mee en zelfs last minute wijzigingen waren geen probleem. Ik houd de Wintertuin zeker in gedachten bij het organiseren van toekomstige evenementen. Dank!

Anne Coomans 24/04/2023
Gastenboek

Ik heb leuke herinneringen aan uw tuin. Genoot vroeger van de grote kas met schildpadden en keek periodiek naar de verkoop van cactussen en succulenten. Jaarlijks koop ik nog zaadjes in de winkel. Dan heb ik nog het gevoel de tuin te steunen. Helaas is er weinig meer over van de fijne ervaring. Tegenwoordig zijn vrijwilligers argwanend en mocht vandaag de kassen niet in. Alleen door de weeks onder begeleiding, hoorde ik. In deze tijd wordt er teveel gestolen en ik ben zelf ook verschillende keren achtervolgd door een vrijwilliger die in mij een groene dief zag. Daarna ben ik lang niet meer geweest en ik voel me tegenwoordig helaas niet meer welkom.

Peter Alleblas 22/04/2023
Gastenboek

Een mooi event op 4 april voor donateurs van de stichting Cancer Center Amsterdam. Wij hadden een Italiaanse cateraar ingehuurd, die in zijn kleine Piaggio twee houtovens heeft, waarin hij ter plekke pizza's bakte. Ilonka, van de Botanische Tuin, had de aankleding van de Wintertuin hierop aangepast: wit en groen afgerokte (sta)tafeltjes en bloemetjes in de Italiaanse kleuren. Onze gasten waren blij verrast door dit pareltje op de Zuidas, dat nog niet bij iedereen bekend was. We komen graag nog eens terug!

Joke van Diemen 11/04/2023
Gastenboek

Op 14 maart mocht ik mijn promotie vieren met een heerlijke lunch in de Wintertuin. Fijne locatie, uitstekende catering door Koek & IJ en gastvrije ontvangst. In het voorbereidende gesprek werden de mogelijkheden goed doorgenomen. Het werd een feestje!

Benita Spronk 21/03/2023
Gastenboek

De Hortus wintertuin is een verrassende mooie locatie. Ook in januari. De planten en de aankleding maakt het warm en gezellig. De organisatie is goed en fijn. Alles was er en we hadden geen omkijken. We hebben mooie afstemming gehad en daardoor konden we loslaten en vertrouwen stellen in Ilonka. Kortom, het feestje is super geslaagd. We zouden het zo weer doen. Dank Ilonka en de crew van Kok op Stelten voor de catering.

Johan en Erica 17/01/2023
Gastenboek

Voor de organisatie van ons Smart Farming symposium in november 2022 waren wij op zoek naar een mooie groene locatie die goed bereikbaar was voor alle partners. De tuinkamer van de Botanische tuin leek ons hier uitermate geschikt voor. Dankzij de goede communicatie vooraf, de vlekkeloze catering en de heerlijke hapjes op de symposium dag zelf, is het event zeer geslaagd. Absoluut een aanrader.

Petra Arntzen, Hogeschool Inholland, lectoraat Robotica 17/11/2022
Gastenboek

Eind september heb ik mijn afstudeerfeest gevierd in de Botanische tuin Zuidas; een geweldige (voor velen onbekende) locatie, waar van alles mogelijk is! Naast de 70 volwassenen waren er ook 25 kindjes tussen 0-4 jaar oud. Ondanks een paar regenbuien voelde het niet te druk of te klein aan en hebben wij een fantastische middag gehad. Dankjewel Ilonka, voor de prettige samenwerking.

Boukje Scheepstra 27/09/2022
Gastenboek

In september van 2022 hebben wij ons huwelijksdiner gehad in de kas van de Botanische tuin. Wat een prachtige ervaring is dat voor ons geweest. Enerzijds kwam dit door de mooie planten in de tuin, anderzijds door de fijne hulp van de medewerkers van de tuin. Het contact was altijd prettig, er werd goed naar onze wensen geluisterd, de tafel was prachtig versierd en onze gasten hebben een hele leuke rondleiding gehad. Kortom, het is echt een aanrader om je huwelijk in de tuin te vieren!

Lisanne & Stephano 17/09/2022
Gastenboek

Op donderdag 14 juli hebben wij een afscheidsborrel voor een collega gehad in de Botanische Tuin. De communicatie leidend naar deze dag ging erg soepel en er is goed meegedacht met onze wensen. De dag zelf was mooi geregeld, locatie zag er prachtig uit en catering was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

Eva 20/07/2022
Gastenboek

Op 7 juli hebben wij weer genoten van onze jaarlijkse BBQ in de Botanische Tuin. Als altijd goed voorbereid, georganiseerd en verzorgd door Ilonka; zo fijn dat je zelf eigenlijk niets meer hoeft te doen behalve genieten in hoofdletters. Veel dank weer voor een zalige middag/ avond en tot volgend jaar weer!

Parkeerbedrijf VU-VUmc 14/07/2022
Gastenboek

Op 30 juni hielden wij een netwerklunch in de Wintertuin. Wat een prachtige locatie en goed verzorgde vega(n) lunch! De dag draaide om duurzaamheid en de sfeer van de tuin paste daar heel mooi bij. Dank voor de prettige samenwerking en goede ontvangst, we komen graag een keer terug!

Iris 06/07/2022
Gastenboek

Een prachtige locatie om een verjaardag te vieren met vrienden en familie! De organisatie is flexibel , behulpzaam en heel aardig. Een aanrader voor allerlei ontmoetingen, feestjes en partijtjes!

Annewies Kuipers 05/07/2022
Gastenboek

Op zondag 19 juni 2022 deed ik met een aantal leden van mijn kunstenaarsvereniging Kunstgroep Buitenveldert en een aantal andere lokale kunstenaars mee aan de kunstemarkt op de Botanische Tuin. De tuin is naturlijk altijd al prachtig, de kunstmarkt was gezellig en voorzien van heel erg mooie werken en werkjes en het weer was perfect. Ik kom graag af en toe even wandelen en kijken op de tuin en in de kas, want het is een bijzonder mooie en groene plek in Buitenveldert.

Gerdi Wind 22/06/2022
Gastenboek

Prachtige en verrassende locatie voor event/borrel. Wintertuin is perfect voor groep van 100 personen en geeft snel gevoel dat het gezellig druk is. Daarnaast heel fijn geholpen door medewerkers van Wintertuin, die in alles meedachten en met goede suggesties kwamen. Veel dank en tot volgende keer. Rutger

Rutger Bots 13/06/2022
Gastenboek

Afgelopen maand hebben wij een evenement georganiseerd in de kas van de Botanische tuin Zuidas. Wat een prachtige locatie! Onder andere dankzij de behulpzame medewerkers verliep alles gesmeerd en was de lancering van onze nieuwe luisterwandeling 'Op ontdekkingsreis met je oren' een groot succes. Namens het team van Soundtrackcity en Urban Sound Lab https://soundtrackcity.net

Soundtrackcity & Urban Sound Lab 08/03/2022
Gastenboek

Bedankt voor jullie flexibiliteit en aanpassingsvermogen in deze corona tijd, genoten van een fantastische receptie!

Lidewij 20/12/2021
Gastenboek

Op een dinsdagmiddag zijn wij met 15 personen voor een brainstormsessie bij elkaar gekomen in de Botanische Tuin: een inspirerende ruimte met heel veel groen. Bij binnenkomst stonden de tafels, stoelen en flipovers klaar. Ook de lunch en borrel was erg goed geregeld en bovendien heel lekker! Bedankt!

Danique 11/11/2021
Gastenboek

Vandaag een training gegeven in de Wintertuin. Prachtige locatie met mooie omgeving om de deelnemers af en toe naar buiten te sturen voor een opdracht of een wandeling. Aanrader!

René Grimbergen 03/11/2021
Gastenboek

Woensdag 6 oktober heb ik mijn promotie met vrienden, familie en collega's kunnen vieren met een lunch in de Botanische tuin. Wat een prachtige lokatie hiervoor! De feestvreugde werd verhoogd door de heerlijke, feestelijk uitziende, broodjes en vruchtensappen van cateraar Koek & IJ. We hebben genoten van de mooie tuin. In bijzonder veel dank aan Ilonka van Leer, voor het meedenken en mogelijk maken van deze lunch binnen de bijna volgeboekte agenda van de Botanische Tuin.

Myra van Linde 27/10/2021
Gastenboek

De receptie/lunch na de verdediging van mijn proefschrift heb ik met veel plezier bij de Botanische Tuin gehouden. Het is een prachtige locatie en alles was heel goed en naar wens geregeld.

Laura 16/10/2021
Gastenboek

Zeer sfeervolle locatie om de buluitreiking van onze afgestudeerde research master studenten extra glans te geven. Alles was piekfijn in orde.

Natascha Stroo (VU) 27/09/2021
Gastenboek

Veel dank aan de medewerkers van de Botanische Tuin Zuidas voor het fijne uitje dat we vorige week met ons team bij jullie hadden! Naast een verrassende rondleiding door deze bijzondere tuin, kon iedereen een prachtig herfstboeket maken tijdens een inspirerende workshop. Daarna was er nog tijd om met een hapje en drankje in de hand lekker in het zonnetje te genieten van de prachtige tuin. Susan Walstra, Samenwerkingsverband Primair Onderwijs Amsterdam Diemen

Susan Walstra 27/09/2021
Gastenboek

De vergadering van de jaarlijkse 'hei'-sessie van de Stuurgroep Onderwijskwaliteit hebben we in de kas van de Botanische tuin gehouden, een fijne en inspirerende omgeving om te brainstormen. Het lekkere zonnetje hielp een handje mee, dus de borrel konden we lekker buiten houden. Aansluitend heerlijk gedineerd en genoten van de kookkunsten van Marianne van KOEK&IJ. Ilonka heeft ons zeer gastvrij ontvangen en goed verzorgd, aan alles was gedacht, kortom een aanrader!

Jikke Bekker, Vrije Universiteit 12/09/2021
Gastenboek

Huiskamerfestival Amsterdam heeft haar editie voor de tweede maal in de Botanische Tuin Zuidas georganiseerd. Ditmaal in de kas. Fijne begeleiding door Ilonka en heerlijke catering van Koek en IJ. Een toplocatie voor kleinschalige evenementen.

Huiskamerfestival Amsterdam 07/09/2021
Gastenboek

Wat een weldadige oase! Geen fijnere (buiten-) locatie om vrienden feestelijk te onthalen.

Jan van den Berg 06/09/2021
Gastenboek

Vrijdag 27 augustus jl. konden wij genieten van een mooi afscheidsfeestje voor een collega. Alles was supergoed geregeld, met heerlijke hapjes en drankjes. De aankleding met de statafels en parasols zag er prima uit. Veel dank aan Ilonka en aan allen die hebben geholpen bij de catering.

Anita Osinga 30/08/2021
Gastenboek

Na een jaar overgeslagen te hebben konden we dit jaar eindelijk weer onze traditionele bbq in de Botanische Tuin laten plaatsvinden. Alles was weer tot in de puntjes geregeld en wij hebben als vanouds genoten. Hartelijk dank voor alle goede zorgen en wij hopen volgend jaar weer terug te kunnen komen.

team Parkeerbedrijf VU-VUmc 30/08/2021
Gastenboek

Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst in een prachtige omgeving. Zo dichtbij de VU maar het voelt als ver weg. Met een groep van 20 studenten heerlijk een middag gewerkt.

Erik Boer 07/07/2021
Gastenboek

Wat een prachtige locatie met super fijn en behulpzaam personeel. Een groene plek om tot rust te komen, rond te lopen of even te zitten onder genot van een drankje. Een absolute aanrader! Ook voor recepties, borrels, evenementen ben je hier aan het juiste adres.

Amber Nijman 30/06/2021
Gastenboek

Wij hadden gistermiddag een geweldige rondleiding door deze mooie tuin. Vooral de Chinese tuin, de prachtige verzameling cactussen (waarvan vele in bloei) en vetplanten had onze belangstelling. De rondleider Gerard had alle geduld van de wereld om ons rond te leiden en de vele vragen te beantwoorden. Eén van ons vertelde, dat zij 35 jaar een Clivia had gehad en nu ze de verzameling zag, er wel weer aan wilde beginnen. Gerard gaf haar enkele zaden mee om te zaaien in goede potgrond. Na vier jaar kan ze een bloem verwachten. Het liep al tegen vijf uur en het café was inmiddels opgeruimd en schoongemaakt. Toch was men bereid verse koffie voor ons te zetten. Echt Hulde!

Mevr. C. Rikkers, interim voorzitter Groei en Bloei, afd. Amsterdam 30/06/2021
Gastenboek

Op een mooie donderdag in juni heb ik de receptie na de verdediging van mijn proefschrift gevierd bij de Wintertuin. Inmiddels als de 2e keer dat ik hier een feestje geef, omdat de eerste keer goed bevallen was. Ilonka heeft veel werk uit handen genomen, en de communicatie verliep soepel. Alles was tot in de puntjes geregeld. Het eten en drinken van cateraar Koek en IJ viel goed in de smaak bij de gasten, en de bediening was fantastisch. Deze locatie is een enorme aanrader voor een feestje, borrel of receptie!

Esther Krijnen 22/06/2021
Gastenboek

Een prachtige locatie, mooi licht en een sprookjesachtige sfeer. We hebben een live-stream opgezet en dat ging op deze locatie heel goed. Snel genoeg internet. We hadden een taart meegenomen en Ilonka voorzag ons van vorkjes en schoteltjes. Genoeg stoelen, tafels en andere voorzieningen. Bedankt!

Belle Barendregt 26/05/2021
Gastenboek

Op 19 Mei hebben wij een fantastische shoot dag gehad in de Hortus. De locatie is een ideaal plaatje op beeld: de wintertuin is magisch! En met alle goede zorgen vanuit de Hortus qua geluid, catering, meubilair etc, hebben wij een zeer goedlopende dag gehad. Ilonka en collega's: hartelijk bedankt!!

Eva Janssen 20/05/2021
Gastenboek

Het was een fantastische ervaring om met een groep mensen een feest te beleven in de Botanische tuin, en bovendien van werkelijk iedereen te horen hoe mooi de omgeving was voor dat feest. Ik hoop dat de botanische tuin nog lang zal bestaan.

Egge Tijsseling 12/10/2020
Gastenboek

Wat een heerlijke 'hidden gem' is dit in Amsterdam. Een tuin die met een nazomer zonnetje veranderde in een Italiaanse lunchlocatie. Mijn vijftigste verjaardag met familie en vrienden was een groot succes. Mede dankzij de pro actieve houding van de gastvrouwen en het verrukkelijke eten van www.koekenij.nl (aanrader!) . We waren even helemaal buiten Amsterdam......wat een top middag! Kan deze locatie iedereen die zijn gasten wil verrassen aanraden......

Hugo 22/09/2020
Gastenboek

Ons Huiskamerfestival dreigde in het water te vallen, omdat we nu eenmaal niet meer in huiskamers konden optreden tijdens corona-tijden. Bij de Botanische Tuin vonden we een mooie locatie, waar we zowel onze artiesten als onze bezoekers een mooie avond hebben kunnen geven. We hadden een tent opgezet waar de artiesten onder speelden, de kas als backstage en stoeltjes op gepaste afstand in de tuin. Met catering van Koek en IJ - voorgesteld door organisator Ilonka van de Botanische Tuin - en de relaxte houding aldaar, hebben we een topdag gehad. Zowel bij de opbouw als de uitvoering. Bedankt, Ilonka! Bedankt, Botanische Tuin Zuidas!

Huiskamerfestival Amsterdam 08/09/2020
Gastenboek

Altijd weer een prachtige locatie in een omgeving die direct bijdraagt aan een prettige en ontspannen sfeer. Dit keer ook goed ontvangen voor een bijeenkomst waarbij de 1,5 m afstand goed bewaakt kon worden. Veel dank, Ilonka.

Inge 01/09/2020
Gastenboek

Tuvimos la oportunidad de celebrar nuestro matrimonio ahí y desde el principio la experiencia fue muy buena Ilonka fue muy servicial y amable con nosotros, nos ayudo en muchas cosas, el dia de nuestra boda el jardin de veia hermoso tal como lo queriamos definitivamente estamos muy felices con nuestra eleccion. We hebben een fantastische huwelijksdag beleefd in de tuin. De tuin en de aankleding waren prachtig! Ilonka was super aardig en flexibel en heeft ons fantastisch begeleid! Al met al een toplocatie, een verborgen pareltje in de urban jungle van de Zuidas!

Melina y Jeroen 19/08/2020
Gastenboek

Wij hadden geen betere plek kunnen bedenken voor het vieren van ons bruiloftsfeest. De Botanische Tuin is een schitterende plek. Wij hebben genoten! Hartelijk dank aan Ilonka en Jos voor de mooie opstelling en aan Hans en alle andere medewerkers die deze prachtige tuin. met veel liefde onderhouden. Jullie zijn toppers!

Steven en Alida 07/08/2020
Gastenboek

Wat hebben we een mooi, coronaproof feestje gehad op deze prachtige locatie. De wintertuin en het terras er voor zijn een oase. Fijn dat we in deze moeilijke tijd toch gepast afscheid hebben kunnen nemen van onze collega die heerlijk van zijn pensioen gaat genieten. Dank voor alle goede zorgen!

Sandra Amsterdam UMC 04/08/2020
Gastenboek

Gastvrije en vriendelijke ontvangst op ‘onze aquarel schildermiddagen op zaterdagmiddag deze zomer door Ilonka die de poort speciaal voor ons open maakt! Genoten als vanouds en zelfs een beetje meer in de prachtige bloemenweelde van deze bijzondere tuin! Hartelijk dank!

Sanneke Griepink 10/07/2020
Gastenboek

Gisteren afscheid genomen van een collega die VUmc gaat verlaten. Het regende helaas, maar gelukkig konden we terecht in de kas. Alles stond klaar, precies zoals we afgesproken hadden. Ilonka is uiterst flexibel dus toen we last minute nog om een beamer en een microfoon vroegen was dat geen enkel probleem.

Angela van 't Slot 09/07/2020
Gastenboek

Afgelopen week hebben wij een barbecue gehouden in de Botanische Tuinen Zuidas. We hebben hier enorm van genoten, behalve dat we geluk hadden met het weer, waren de medewerkers/vrijwilligers van de Botanische Tuinen on-ge-loof-lijk vriendelijk en gastvrij. De locatie is prachtig, met alle soorten planten en bloemen die je maar kunt bedenken. Er was genoeg ruimte voor ons gehele team + aanhang en kids om te zitten en te eten en drinken. Er is ook een keukentje waardoor we de mogelijkheid hadden al ons meegebrachte eten goed klaar te zetten. De dranken stonden koud in de koelkast. De kinderen hadden ruimte om zelfstandig op het grasveld te spelen en vermaakten zich ook prima door het spelen van verstoppertje tussen alle hoge planten. We hadden geluk allemaal een klein stekje mee te krijgen naar huis en het team van de Botanische Tuinen heeft ook geholpen met het opruimen en afronden. Ze zijn ontzettend behulpzaam en vriendelijk, en ze wisten antwoord op al onze vragen over de planten! Zonder enige twijfel de perfect locatie voor kleinere en grotere groepen voor een bijeenkomst, ook bijzonder leuk voor kinderen.

Linda van het 100-plus Onderzoek VUmc 07/07/2020
Gastenboek

Op 1 juli 2020 hebben wij onze bruiloft ceremonie en aansluitende borrel gehouden in de Botanische tuin. De tuin stond er schitterend bij, maar ook de Wintertuin (Overdekte kas) bood ons een perfecte intieme sfeer die wij ons nog lang zullen heugen. Zelfs met de Corona maatregelen. De service en vriendelijkheid bij de Botanische tuin maakt ook dat zowel de voorbereiding als de afhandeling vlekkeloos is verlopen. Ilonka - ontzettend bedankt voor je persoonlijke benadering en hulp!

Tim en Dieuwertje Arts 04/07/2020
Gastenboek

In jullie mooie tuin hebben we de verjaardag van mijn man gevierd. Het was een prachtige dag op een verrassende en bijzondere locatie, en dat zo vlak bij / in Amsterdam. Enorm bedankt!

Lindsay Vroegop 22/06/2020
Gastenboek

In een geweldige ambiance heb ik in The Greenhouse, tijdens de 1.5-meter samenleving, een workshop verzorgd. Met de zon buiten en zo nu en dan een vogeltje binnen genoten de deelnemers van de rust en de ruimte. Voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de goede service Ilonka. Hartelijke groet, de workshopleider

Willy Bakers 11/06/2020
Gastenboek

Geweldige plek om trouwfoto's te maken, vriendelijke ontvangst en niet gehinderd door andere mensen!

Tycho Dekkers 04/03/2020
Gastenboek

We hadden een topfeest in de botanische kas afgelopen zaterdag! Het was een kadootje om tussen al die mooie planten te mogen feesten, echt een groene feestlokatie!! Dank aan Ilonka en Jos voor het regelen en bijstaan op de dag zelf! We komen vast nog een keer langs om ook nog n keer te lunchen X

Nancy Visser 03/03/2020
Gastenboek

Fantastische locatie voor diner!

Mariken 29/01/2020
Gastenboek

We hebben met heel veel plezier de 17e verjaardag van onze dochter met een meidendiner in de kas gevierd. Lange tafel met 40 meiden, muziek en lekker eten. Het was een fantastische avond en mede dankzij de zeer prettige samenwerking. We hopen nog vaker bij jullie terug te komen. Zeer veel dank Sacha Joseph PRTY.AMSTERDAM

Sacha Joseph 13/01/2020
Gastenboek

Een heerlijk ontspannen plek en vriendelijk contact.

Violet 15/12/2019
Gastenboek

Ik heb mijn promotie receptie gehouden bij de Botanische Tuin Zuidas, Het was een enorm succes! Mede dankzij de inzet en enorme flexibiliteit van de werknemers. Het is een geweldige locatie voor een borrel receptie.

Jessica 01/12/2019
Gastenboek

Op zondag 24 november zijn wij tijdens een workshop beelden maken heel goed verzorgd door Ilse die vrijwilligster is bij de Batanische Tuin Zuidas in Amsterdam. Deze locatie werd door alle deelnemers als mooi en prettig ervaren. Bij voldoende deelnemers kom ik zeker ook volgend jaar weer terug om bij jullie een workshop te geven. Hierbij nogmaals mijn complimenten voor Ilonka en Ilse. Ronald Pessel van Colourful World

Ronald Pessel van Colourful World 25/11/2019
Gastenboek

Mede dankzij jullie hulp hadden we een mooie dag! Mooie locatie en is zeker voor herhaling vatbaar!

Trees Pattinasarany 15/10/2019
Gastenboek

We had our wedding in the winter tuin. The venue was very beautiful, serene and Ilonka arranged the space indoors and made it even more beautiful. Because it was already full of flowers, it did not need too many decorations. We had an amazing wedding party, our guests were impressed with the location, walked through the garden and we took many memorable pictures. Ilonka supported us throughout the process and was patient even though we changed our mind multiple times. We would totally recommend it as a wedding location and we want to thank Ilonka for all her help.

Anca and Lucian 11/10/2019
Gastenboek

We zijn al een aantal keren voor een evenement in de Botanische Tuin geweest. Bijna een jaarlijkse traditie, we waren er gisteravond en we hebben genoten. Zoals altijd was alles heel goed verzorgd, wat hebben we weer een geweldige teamavond gehad. Dank weer voor de goede zorgen!

Petra Wiersema - Vrije Universiteit 04/10/2019
Gastenboek

Wat een prachtig geheim op de Zuid As! Ik heb in de Kas met 60 vrienden met 60ste verjaardag gevierd en het was gewoonweg magisch. Mijn cateraar kon ter plekke het eten maken en alles kan en mag. Geweldige plek!

Angela Groothuizen 30/09/2019
Gastenboek

We hebben de kas 's avonds gebruikt als locatie voor een afscheid. Het zag er prachtig uit en de omgeving droeg bij aan een goede sfeer. De verzorging van de plek én de catering waren perfect. Dank dat dit mogelijk was!

Uitvaartbegeleiding Merel Westermann 30/09/2019
Gastenboek

Op zoek naar een geschikte locatie voor een uitvaart kwam ik hier terecht. Het licht, de planten en de rust maakten al dat dit een mooie uitvaart moest worden. Toen we (ik en de nabestaanden) contact maakten met Ilonka die meedacht en liet zien wat gastvrijheid is, kon het niet meer stuk. De dag van de uitvaart is zeer goed verlopen en dat draagt zeker bij aan een betere rouwverwerking. Bedankt!!

Chris Beekman 29/09/2019
Gastenboek

Vorige week hebben wij een fantastische avond beleefd in de kas van de Botanische Tuin Zuidas. Wat een prachtige locatie! Wij hebben een barbecue voor 45 personen daar gehouden. Wij werden in het proces vooruitlopend op de avond van begin tot eind met raad en daad bijgestaan door Ilonka van Leer. Op de avond zelf werden wij buitengewoon gastvrij ontvangen en heeft ze van begin tot eind meegeholpen om een geslaagde avond van te maken. Echt een aanrader.

Pauline van Tilburg 23/09/2019
Gastenboek

Fantastische plek om samen met patienten van de Vu te bezoeken. Een moment van rust en ontspanning tijdens een opname. Naast het prachtige groen ook nog een gezellig terras voor iets lekkers.

Annemarie 15/09/2019
Gastenboek

Maandag 9 september 2019 vierde ik in de Botanische Tuin mijn 40-jarig ambtsjubileum bij ACTA-VU. Het is, mede door de goede zorgen van Ilonka, een geweldig feest geworden. Veel leuke reacties al ontvangen van mijn gasten. En wat zo fijn is deze prachtige tuin is op loopafstand van onze werkplek. Erg makkelijk bij het organiseren. Tot de volgende gelegenheid.

Jolanda Hogervorst 10/09/2019
Gastenboek

In augustus hebben wij de Wintertuin afgehuurd voor de overdrachtsvergadering van de Universitaire Studentenraad. Het is een prachtige, kleurrijke locatie voorzien van voldoende digitale faciliteiten voor het houden van een vergadering.

Universitaire Studentenraad VU 04/09/2019
Gastenboek

Ook dit jaar zijn wij voor onze jaarlijkse BBQ in de Wintertuin geweest en wat was alles weer goed geregeld; wij hebben weer maximaal genoten!

Parkeerbedrijf VU-VUmc B.V. 15/07/2019
Gastenboek

Wij hadden onze boekpresentatie met zo'n 110 gasten. Het was mooi weer waardoor we buiten de kas en bij de vijver een zeer gezellige bijeenkomst hadden. Veel enthousiaste reacties van de gasten op de plek en de sfeer van de tuin!

Bob Boot 01/07/2019
Gastenboek

Op 15 juni j.l. zijn wij getrouwd in de Tuin, we hadden geen mooiere locatie kunnen wensen. En wat een prachtige setting voor de foto’s! We zijn alle vrijwilligers dankbaar, met een speciale vermelding voor Ilonka. Erg fijn hoe je meedacht over alles, contact was heel aangenaam. Allen bedankt voor de prachtige dag, als het kon zouden we het zo nog een keer doen ;)!

Mayén & Romana 30/06/2019
Gastenboek

We hebben bij de Botanische Tuin een borrel gegeven en zijn zeer tevreden over deze locatie. Het is een unieke locatie, midden in het groen, met alle faciliteiten die je nodig hebt. Groot pluspunt was de mogelijkheid om zelf de catering te kunnen regelen. De communicatie met Ilonka verliep soepel en er was veel mogelijk. We kunnen deze plek alleen maar van harte aanbevelen!

Esther 28/06/2019
Gastenboek

Fantastisch mooie locatie, waar goed wordt meegedacht over onze bijzondere wensen. Omdat de familie te groot is geworden voor de woonkamer - daar zijn we erg blij mee! - wijken we sinds enkele jaren uit naar de Wintertuin voor de grote feesten. We hopen het nog lang kunnen blijven doen :-)

Herman en Györgyi 27/06/2019
Gastenboek

Wij hebben vorige week een bedrijfspresentatie gehad in de botanische tuin. De locatie is erg mooi en onverwacht zo op de Zuidas. Alle presentatiematerialen waren aanwezig en we zijn zeer vriendelijk ontvangen door Ilonka. Zeker een aanrader!

Celine 19/06/2019
Gastenboek

Mooie locatie, perfect voor een fotoshoot en gegarandeerd mooi beeldmateriaal.

Vingino 18/06/2019
Gastenboek

Op woensdag 29 mei 2019 vond het tweede wetenschappelijke congres getiteld Sex, Gender and Pain, Painful Gaps in Knowledge, georganiseerd door de Nederlandse Vereniging Gender & Gezondheid, plaats in de kas van de prachtige Botanische tuin Zuidas achter het VUmc ziekenhuis. De sfeer op de lokatie en de goede organisatie door de Botanische tuin hebben zeker bijgedragen aan het succes van het congres. We kregen niets dan lof van de congresgangers voor deze bijzondere plek en het is dan ook zeker voor herhaling vatbaar. Met dank aan de mensen van de tuin!

Petra Verdonk, UHD Amsterdam UMC-VUmc, secretaris NVG&G 01/06/2019
Gastenboek

Iedereen vond het een zeer geslaagde avond. Ook de bediening viel zeer in de smaak.

Henk Heuzeveldt 21/05/2019
Gastenboek

We hebben afgelopen vrijdag een borrel in de Hortus gehad. Wat is het toch een prachtige plek. Het was een gezellige middag en avond, en Gordon en Ilse Hopper hebben ervoor gezorgd dat iedereen zich welkom voelde! Een groot succes dus. Tot volgende keer... Groet, Bram

Bram van Melle - Everaert Advocaten 13/05/2019
Gastenboek

Als familieactiviteit huurden we de Wintertuin voor een middagje schilderen. De resultaten waren helaas niet zo mooi als de Botanische Tuin zelf, maar als locatie zeer aangenaam. Ook dankzij de gastvrije ontvangst.

Barend van der Meulen 25/03/2019
Gastenboek

De kas afgehuurd om een receptie en etentje te houden: het was geweldig! Heel fijn dat deze plek beschikbaar is, een eilandje van groen, vol rust, te midden van de Amsterdamse drukte.

Marianne 05/03/2019
Gastenboek

Deze week mijn verjaardag in de kas gevierd; wat een sfeervolle locatie! Heerlijk warm, knus tussen de planten en mooi verlicht. Bij alle weersoorten een prachtige feestlocatie met alle benodigde voorzieningen en toch de mogelijkheid om zelf de hapjes en drankjes te verzorgen. Bedankt voor de fijne begeleiding en goede service!

Sandra 09/12/2018
Gastenboek

Ik heb in de Wintertuin een erg geslaagde promotieborrel georganiseerd. Fijne, sfeervolle plek en zeer goede & relaxte service. Aanrader!

Anne-Floor 08/12/2018
Gastenboek

Wij hebben genoten van een goed verzorgde lunch in de Botanische tuin. Erg fijn om op loopafstand van VUmc zo'n groene lunchlocatie te vinden!

Giselle Straathof 05/11/2018
Gastenboek

De hortus is de perfecte plek voor een promotieborrel vanuit de VU, op loopafstand, mooie locatie voor een scherpe prijs en tevens de mogelijkheid tot eigen catering, ook het ondersteunende personeel is geweldig - aanrader!

Jorim Tielbeek 02/11/2018
Gastenboek

Ik heb een hele geslaagde promotie-borrel gehad in de Botanische tuin Zuidas. De gastvrouw was erg aardig en behulpzaam en heeft alle zorgen uit handen genomen. Het is een mooie locatie, waar zowel binnen als buiten (bij mooi weer) geborreld kan worden.

Marijne 16/10/2018
Gastenboek

Ik kan de Wintertuin van harte aanbevelen voor een evenement. Onlangs hebben wij daar een bijeenkomst gehouden van promovendi van de rechtenfaculteit van de VU. De Botanische Tuin is natuurlijk prachtig, en de Wintertuin een prima plek om gasten in te ontvangen. Het is ruim van opzet, er is veel licht en je bent er omgeven door prachtige planten. Met een beetje geluk is het mooi weer en heb je uitloop naar buiten toe. Je kunt er op vertrouwen dat de gastvrouw Ilonka het allemaal goed regelt. We komen graag nog een keer terug.

Joost Meijer 12/10/2018
Gastenboek

Wat een prachtige en sfeervolle locatie. Op een van de laatste mooie dagen van september hebben wij kunnen genieten van de wintertuin waar onze jaarlijkse vrijwilligersdag Amsterdam UMC locatie VUmc plaats vond. Ook heeft Hans gepassioneerd rondgeleid waar onze vrijwilligers enorm van hebben genoten. Hartelijk dank!

Geraldine van der Waal 04/10/2018
Gastenboek

Ik heb na mijn promotie de receptie/lunch/borrel gehouden in de kas van de botantische tuin. Het was een erg geslaagde middag waarbij ik zeer veel complimenten kreeg over de keuze van de locatie. Van te voren was alles uitstekend geregeld met tafels, beamers, etc..

Ravi 03/10/2018
Gastenboek

Zondagmiddag 23 september 2018 waren wij te gast in de Orangerie/Plantenkas van de Botanische Tuin Zuidas om te zingen over Linnaeus, de aartsvader van de botanie. Ondanks het slechte weer was er veel publiek gekomen. Het getik van de regen op het glazen dak voegde aan ons optreden een benul van geborgenheid en saamhorigheid toe. Dank voor de gastvrijheid.

Linnaeuskoor Amsterdam 03/10/2018
Gastenboek

Op 16 september heb ik mijn 60ste verjaardag gevierd op deze prachtige plek ! Het was een heel geslaagd feest en mijn gasten waren zeer enthousiast. De prachtige omgeving van de Hortus was een grote sfeerbepaler op deze zonnige dag. We konden heerlijk buiten zitten en genieten van deze groene oase van rust. Ilonka de gastvrouw van de Hortus heeft op de achtergrond veel werk verzet, waardoor alles heel soepel verliep.

Ingrid Smit 20/09/2018
Gastenboek

Op 1 september 2018 gaven we een feest voor 100 gasten in de Botanische tuin Zuidas. Het was een geweldige ervaring. Niet alleen door deze prachtige groene parel, maar ook door het mooie nazomerweer. Leuke optredens, aangename mensen, overweldigende catering. De begeleiding door de professionals en ook door vrijwilligers van de tuin was heel fijn en effectief! En zeer betaalbaar.

Johan & Monique 13/09/2018
Gastenboek

Wij hebben een feest gegeven in de Botanische Tuin. De locatie was prachtig en Ilonka heeft ons geweldig geholpen met de voorbereidingen. De tuin stond in volle bloei, we hadden alle ruimte en het was tip top geregeld. Ook de gasten waren verrast door deze groene oase in de stad. Veel dank voor alles!

Micheline Don 13/09/2018
Gastenboek

Afgelopen zondag heb ik bij jullie mijn 50ste verjaardag gevierd en ik kan niet anders zeggen dan dat het de mooist voorstelbare plek was waar ik mijn familie en vrienden kon ontvangen. Ik heb genoten en geniet nog steeds na! Hartelijk dank, Marleen Meijaard

Marleen Meijaard 31/08/2018
Gastenboek

Onze jaarlijkse zomer BBQ was weer fantastisch georganiseerd; de locatie, sfeer en verzorging door Ilonka, het was van a tot z super allemaal! Volgend jaar komen wij weer graag terug!

Parkeerbedrijf VU-VUmc / Heidi Stamitz 23/07/2018
Gastenboek

Een hele leuke sfeervolle omgeving om een leuk feestje te geven of om gewoon even lekker in de tuin te zitten. De vrijwilligers zijn vriendelijk en maken indien je daar behoefte aan hebt graag even een praatje met je. Het is het 'rust momentje' op de Zuidas.

Marcel Bak 19/07/2018
Gastenboek

Wat een mooie, sfeervolle avond hebben we gehad in de Botanische Tuin! Het is echt een prachtige plek voor een feestje, met heel veel mogelijkheden. We hadden een springkussen in de tuin voor de kinderen, en het weer was ook nog prachtig. Door de setting (met tafels, statafels en de vijverrand waar je op kunt zitten) werd het een heel relaxte en informele sfeer. Echt een aanrader!

Marlous 17/07/2018
Gastenboek

Beste promovendi, verloofden en anderen die op zoek zijn naar de ideale feest/receptie-locatie, Zoek niet verder! U heeft uw locatie gevonden! Ik heb afgelopen week een receptie/feest (na mijn promotie) in de Botanische Tuinen gehouden. Het is niet alleen een fantastische locatie - dat ziet u zo - maar Ilonka en de anderen zijn zeer ervaren in het organiseren van het perfecte evenement. We hebben een fantastische namiddag en avond gehad, die me lang zullen bijblijven! Van harte aanbevolen, Joost van Onna

Joost van Onna 09/07/2018
Gastenboek

Ik heb mijn promotiefeest gehouden bij de Botanische tuinen. Het contact met Ilonka van te voren verliep super. De locatie zelf is echt fantastisch, ik kreeg erg veel positief commentaar op de keuze voor de Botanische tuinen. Bijkomend voordeel was dat het een prachtige dag was en we buiten konden staan, maar ook binnen zag het er mooi uit. Het was verder allemaal erg flexibel, wat erg prettig was, en ook de zelf in gekochte hapjes stonden er mooi bij! Hartelijk dank dus voor deze goede verzorging!

Amber 01/07/2018
Gastenboek

Wij zijn van harte verwelkomd door iedereen van de Botanische Tuin. Ze denken erg met je mee over de mogelijkheden in de tuin en wat het beste bij jouw evenement past. Daarnaast helpen ze je waar mogelijk en is iedereen erg vriendelijk! Verder is de tuin natuurlijk prachtig, zeker als alles in bloei staat. We hebben erg genoten van onze tijd hier en de voorstelling was prachtig in de prachtige Botanische Tuin!

Iris Kodde 21/06/2018
Gastenboek

Prachtige, rustige locatie midden in de drukke stad Amsterdam

Rosanne Boudestijn 19/06/2018
Gastenboek

I celebrated my phd defense with a reception in the botanical garden, which turned out to be even better than I had hoped for. The plants, the fountain and the grass gave a relaxed atmosphere, and had a favourite spot for everyone. Ilonka was very helpful in de preparation phase, she answered my questions quickly and precise, and came with suggestions for practical problems. On the day itself she helped preparing the drinks and snacks, which I appreciate a lot. Everyone was happy and enjoying it a lot!

Ida Nissen 19/06/2018
Gastenboek

Het was aangenaam vertoeven in de kas van de Botanische tuin, deze ruimte hadden we afgehuurd voor een receptie. De gasten waren zeer onder de indruk van de locatie maar vooral van alle mooie planten die er inde kas en er omheen staan. Ook was de aankleding goed verzorgd. Vooral het proces voorafgaand aan de receptie m.b.t reserveren is uiterst prettig verlopen, gezellige maar ook professionele medewerkers.

Theda van der Steen 07/06/2018
Gastenboek

Min of meer per ongeluk heb ik mijn promotie-receptie in de botanische tuin gehouden. Dat bleek een heel gelukkig toeval want het was fantastisch. Zelfs bij de tropische temperaturen van die dag was het in de tuin een fris groene oase, waar alles heel gezellig en in ontspannen sfeer verliep. De meeste gasten waren hier nog nooit geweest en hebben genoten van een rondje door tuin en kassen. Er waren er zelfs bij die erover dachten vrijwilliger bij de hortus te worden, dus wie weet ........ Anderen komen zeker terug voor nog eens een rustig bezoekje en misschien wel wat plantaankopen. Dus Ilonka (van de tuin), en Marianne (van Koek & IJ, met de lekkere hapjes en attente bediening), het is allemaal heel goed bevallen. Ik ga natuurlijk niet nog eens promoveren, maar terug komen in de hortus dat gaat zeker gebeuren. 30 mei 2018

Margriet 02/06/2018
Gastenboek

Heb op een stralende Mei-dag mijn verjaardag mogen vieren in de Wintertuin in de Botanische Tuin Zuidas. Door het mooie weer konden weer heerlijk buiten plaatsnemen en er was alle ruimte om iedereen aan de door ons gedekte tafels te ontvangen. Ook de vijverrand werd langzamerhand gevuld met etende en pratende gasten. Vele uit Amsterdam waren blij verrast hoe mooi en fris de tuin er nu bijligt. Mensen van buiten de stad hebben heerlijk kunnen rondstruinen en zich helemaal laten verrassen door de prachtige Botanische tuin. We hebben echt genoten. Alle lieve mensen bedankt voor al jullie zorg en enthousiasme om dit prachtig groen stukje Amsterdam te behouden. En voor iedereen toegankelijk te maken. Ilonka dank voor jouw goede zorgen.

José Zwaneveld 21/05/2018
Gastenboek

Wij hebben weer op een fantastisch sfeervolle locatie een afscheidreceptie mogen vieren. Alles kan en alles mag. De beheerders en begeleiders van deze activiteit denken mee, niets is te veel, zij ontzorgen! Dank jullie wel , wij komen gauw terug!

Christien van Santen 26/04/2018
Gastenboek

In overleg met de Botanische Tuin en ons kantoor een leuke en goed verzorgde workshop Bloemschikken gedaan. Zelfs de mannelijke collega's waren zeer enthousiast. :-))

Joke Rienks 13/04/2018
Gastenboek

Ik ben op 2e Paasdag voor het eerst in jullie mooie tuin geweest met mijn moeder. Ik werd er blij van en heb voor ik wegging een mooie plant (Zamioculcas) gekocht waar ik erg blij mee ben omdat hij ook gedijt op minder lichte plekken in huis. Ik kom graag weer eens terug!

Sanne den Ottolander 04/04/2018
Gastenboek

Wij hebben een prachtige bijeenkomst gehad in de wintertuin, volledig verzocht door de Botanische Tuin Zuidas. Ik kan hen zeker aanraden!

Renske Vermeijden 14/03/2018
Gastenboek

We hebben de wintertuin gehuurd voor ons gezamenlijke promotiefeest. Het is een mooie en gezellige locatie en de hulp bij het plannen en de ondersteuning tijdens het het feest zelf waren uitstekend. Zo werden er een hoop zaken voor ons geregeld: inhuur van glazen en (sta)tafels, koud zetten en eerste ronde serveren van de drankjes en het contact met de cateraar over praktische zagen. Kortom, een super plek voor een feestje met zeer goede service!

Shalenie en Michiel 26/02/2018
Gastenboek

Ik heb mij promotie borrel gehouden in de botanische tuin en vond het echt een geslaagd feestje. De medewerkers denken goed met je mee om het voor jou een zo perfect mogelijke dag te laten zijn. Een aanrader.

Marleen 05/02/2018
Gastenboek

De botanische tuin was een schitterende locatie voor mijn promotiefeest. Buiten de kas stond een pizza-kar om verse pizza's te bakken, en in de kas was de gezelligheid.

Tonny Lagerweij 30/01/2018
Gastenboek

Op 11-01-2018 hebben wij een zeer geslaagd feestje georganiseerd in verband met het pensioen van een collega na een dienstverband van 40 jaren. De locatie van de grote plantenkas van de Hortus Zuidas blijkt hiervoor uitermate geschikt. Na eenmaal onze wensen kenbaar te hebben gemaakt aan de coordinator van de Hortus Zuidas was een en ander snel geregeld. Een zeer gezellige, tropisch groene, natuurlijke ambiance met veel kuipplanten, aan te kleden met bijvoorbeeld extra statafels met rok, ballonnen, verlichting in diverse kleuren, windlichten, kaarsen, vuurkorven buiten en een fontein bij de entree. Parkeren was goed te doen, volgens de gasten gewoon in de straat. Voor muzikale opluistering en speeches kan gebruik worden gemaakt van aanwezige apparatuur. De catering en bediening was goed geregeld via de afdeling catering van het VUMC. Omdat het feestje in januari plaats vond, viel de duisternis vroeg in het geen de sfeer zeker extra ten goede is gekomen. Echter ook in lichtere tijden kan deze locatie zeker heel veel mogelijkheden bieden gezien de bijbehorende tuin; bijvoorbeeld met een barbecue. Kortom, deze locatie is een echte aanrader en biedt vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld een romantische bruiloft en feestjes van allerlei aard!

Vu medisch centrum afdeling diëtetiek en voedingswetenschappen 12/01/2018
Gastenboek

Prachtige plek! Ik vind het mooi om te zien met hoeveel liefde voor planten en natuur er hier gewerkt wordt. De mensen in de winkel helpen je graag bij het uitzoeken van planten voor in je tuin. Ook het assortiment zaadjes is erg groot.

Wendeline Braaksma 27/10/2017
Gastenboek

Een plaats die we moeten koesteren, dit is een parel. Een prachtige plaats tussen de baksteen-en betonblokken om te bezoeken voor de zieken in de VU. En een goede remedie tegen het brievenbusgeweld en vastgoedjonkers van de Zuidas.

Eveline Citron 23/10/2017
Gastenboek

Ben nu een aantal keer geweest, word steeds weer verrast. De planten, de mensen, de sfeer het blijft allemaal maar groeien. Bedankt allemaal.

José Zwaneveld 28/09/2017
Gastenboek

De verbouwing heeft goed uitgepakt. Het ziet er weer mooi uit, ondanks dat de tuin kleiner is geworden.

Sjaan van Agtmaa 27/07/2017
Gastenboek

Heerlijk gezellig en lekker rommelig, veel van de planten zijn ook te koop en het personeel is ongelooflijk vriendelijk en deskundig. Sinds kort is er ook een evenementenzaal te huur in een van de kassen

Sem Hilton 23/06/2016