Gastenboek

Ook benieuwd wat anderen van de Botanishe tuin Zuidas vonden? Ben je onlangs bij ons in de Botanische tuin Zuidas geweest? Deel je ervaring met ons en iedereen en schrijf iets moois in ons gastenboek.
Schrijf ook in ons gastenboek
Gastenboek

Prachtige plek! Ik vind het mooi om te zien met hoeveel liefde voor planten en natuur er hier gewerkt wordt. De mensen in de winkel helpen je graag bij het uitzoeken van planten voor in je tuin. Ook het assortiment zaadjes is erg groot.

Wendeline Braaksma 27/10/2017
Gastenboek

Een plaats die we moeten koesteren, dit is een parel. Een prachtige plaats tussen de baksteen-en betonblokken om te bezoeken voor de zieken in de VU. En een goede remedie tegen het brievenbusgeweld en vastgoedjonkers van de Zuidas.

Eveline Citron 23/10/2017
Gastenboek

Ben nu een aantal keer geweest, word steeds weer verrast. De planten, de mensen, de sfeer het blijft allemaal maar groeien. Bedankt allemaal.

José Zwaneveld 28/09/2017
Gastenboek

De verbouwing heeft goed uitgepakt. Het ziet er weer mooi uit, ondanks dat de tuin kleiner is geworden.

Sjaan van Agtmaa 27/07/2017
Gastenboek

Heerlijk gezellig en lekker rommelig, veel van de planten zijn ook te koop en het personeel is ongelooflijk vriendelijk en deskundig. Sinds kort is er ook een evenementenzaal te huur in een van de kassen

Sem Hilton 23/06/2016