Gastenboek

Ook benieuwd wat anderen van de Botanishe tuin Zuidas vonden? Ben je onlangs bij ons in de Botanische tuin Zuidas geweest? Deel je ervaring met ons en iedereen en schrijf iets moois in ons gastenboek.
Schrijf ook in ons gastenboek
Gastenboek

In overleg met de Botanische Tuin en ons kantoor een leuke en goed verzorgde workshop Bloemschikken gedaan. Zelfs de mannelijke collega's waren zeer enthousiast. :-))

Joke Rienks 13/04/2018
Gastenboek

Ik ben op 2e Paasdag voor het eerst in jullie mooie tuin geweest met mijn moeder. Ik werd er blij van en heb voor ik wegging een mooie plant (Zamioculcas) gekocht waar ik erg blij mee ben omdat hij ook gedijt op minder lichte plekken in huis. Ik kom graag weer eens terug!

Sanne den Ottolander 04/04/2018
Gastenboek

Wij hebben een prachtige bijeenkomst gehad in de wintertuin, volledig verzocht door de Botanische Tuin Zuidas. Ik kan hen zeker aanraden!

Renske Vermeijden 14/03/2018
Gastenboek

We hebben de wintertuin gehuurd voor ons gezamenlijke promotiefeest. Het is een mooie en gezellige locatie en de hulp bij het plannen en de ondersteuning tijdens het het feest zelf waren uitstekend. Zo werden er een hoop zaken voor ons geregeld: inhuur van glazen en (sta)tafels, koud zetten en eerste ronde serveren van de drankjes en het contact met de cateraar over praktische zagen. Kortom, een super plek voor een feestje met zeer goede service!

Shalenie en Michiel 26/02/2018
Gastenboek

Ik heb mij promotie borrel gehouden in de botanische tuin en vond het echt een geslaagd feestje. De medewerkers denken goed met je mee om het voor jou een zo perfect mogelijke dag te laten zijn. Een aanrader.

Marleen 05/02/2018
Gastenboek

De botanische tuin was een schitterende locatie voor mijn promotiefeest. Buiten de kas stond een pizza-kar om verse pizza's te bakken, en in de kas was de gezelligheid.

Tonny Lagerweij 30/01/2018
Gastenboek

Op 11-01-2018 hebben wij een zeer geslaagd feestje georganiseerd in verband met het pensioen van een collega na een dienstverband van 40 jaren. De locatie van de grote plantenkas van de Hortus Zuidas blijkt hiervoor uitermate geschikt. Na eenmaal onze wensen kenbaar te hebben gemaakt aan de coordinator van de Hortus Zuidas was een en ander snel geregeld. Een zeer gezellige, tropisch groene, natuurlijke ambiance met veel kuipplanten, aan te kleden met bijvoorbeeld extra statafels met rok, ballonnen, verlichting in diverse kleuren, windlichten, kaarsen, vuurkorven buiten en een fontein bij de entree. Parkeren was goed te doen, volgens de gasten gewoon in de straat. Voor muzikale opluistering en speeches kan gebruik worden gemaakt van aanwezige apparatuur. De catering en bediening was goed geregeld via de afdeling catering van het VUMC. Omdat het feestje in januari plaats vond, viel de duisternis vroeg in het geen de sfeer zeker extra ten goede is gekomen. Echter ook in lichtere tijden kan deze locatie zeker heel veel mogelijkheden bieden gezien de bijbehorende tuin; bijvoorbeeld met een barbecue. Kortom, deze locatie is een echte aanrader en biedt vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld een romantische bruiloft en feestjes van allerlei aard!

Vu medisch centrum afdeling di√ętetiek en voedingswetenschappen 12/01/2018
Gastenboek

Prachtige plek! Ik vind het mooi om te zien met hoeveel liefde voor planten en natuur er hier gewerkt wordt. De mensen in de winkel helpen je graag bij het uitzoeken van planten voor in je tuin. Ook het assortiment zaadjes is erg groot.

Wendeline Braaksma 27/10/2017
Gastenboek

Een plaats die we moeten koesteren, dit is een parel. Een prachtige plaats tussen de baksteen-en betonblokken om te bezoeken voor de zieken in de VU. En een goede remedie tegen het brievenbusgeweld en vastgoedjonkers van de Zuidas.

Eveline Citron 23/10/2017
Gastenboek

Ben nu een aantal keer geweest, word steeds weer verrast. De planten, de mensen, de sfeer het blijft allemaal maar groeien. Bedankt allemaal.

José Zwaneveld 28/09/2017
Gastenboek

De verbouwing heeft goed uitgepakt. Het ziet er weer mooi uit, ondanks dat de tuin kleiner is geworden.

Sjaan van Agtmaa 27/07/2017
Gastenboek

Heerlijk gezellig en lekker rommelig, veel van de planten zijn ook te koop en het personeel is ongelooflijk vriendelijk en deskundig. Sinds kort is er ook een evenementenzaal te huur in een van de kassen

Sem Hilton 23/06/2016