Gastenboek

Ook benieuwd wat anderen van de Botanishe tuin Zuidas vonden? Ben je onlangs bij ons in de Botanische tuin Zuidas geweest? Deel je ervaring met ons en iedereen en schrijf iets moois in ons gastenboek.
Schrijf ook in ons gastenboek
Gastenboek

Op 1 september 2018 gaven we een feest voor 100 gasten in de Botanische tuin Zuidas. Het was een geweldige ervaring. Niet alleen door deze prachtige groene parel, maar ook door het mooie nazomerweer. Leuke optredens, aangename mensen, overweldigende catering. De begeleiding door de professionals en ook door vrijwilligers van de tuin was heel fijn en effectief! En zeer betaalbaar.

Johan & Monique 13/09/2018
Gastenboek

Wij hebben een feest gegeven in de Botanische Tuin. De locatie was prachtig en Ilonka heeft ons geweldig geholpen met de voorbereidingen. De tuin stond in volle bloei, we hadden alle ruimte en het was tip top geregeld. Ook de gasten waren verrast door deze groene oase in de stad. Veel dank voor alles!

Micheline Don 13/09/2018
Gastenboek

Afgelopen zondag heb ik bij jullie mijn 50ste verjaardag gevierd en ik kan niet anders zeggen dan dat het de mooist voorstelbare plek was waar ik mijn familie en vrienden kon ontvangen. Ik heb genoten en geniet nog steeds na! Hartelijk dank, Marleen Meijaard

Marleen Meijaard 31/08/2018
Gastenboek

Onze jaarlijkse zomer BBQ was weer fantastisch georganiseerd; de locatie, sfeer en verzorging door Ilonka, het was van a tot z super allemaal! Volgend jaar komen wij weer graag terug!

Parkeerbedrijf VU-VUmc / Heidi Stamitz 23/07/2018
Gastenboek

Een hele leuke sfeervolle omgeving om een leuk feestje te geven of om gewoon even lekker in de tuin te zitten. De vrijwilligers zijn vriendelijk en maken indien je daar behoefte aan hebt graag even een praatje met je. Het is het 'rust momentje' op de Zuidas.

Marcel Bak 19/07/2018
Gastenboek

Wat een mooie, sfeervolle avond hebben we gehad in de Botanische Tuin! Het is echt een prachtige plek voor een feestje, met heel veel mogelijkheden. We hadden een springkussen in de tuin voor de kinderen, en het weer was ook nog prachtig. Door de setting (met tafels, statafels en de vijverrand waar je op kunt zitten) werd het een heel relaxte en informele sfeer. Echt een aanrader!

Marlous 17/07/2018
Gastenboek

Beste promovendi, verloofden en anderen die op zoek zijn naar de ideale feest/receptie-locatie, Zoek niet verder! U heeft uw locatie gevonden! Ik heb afgelopen week een receptie/feest (na mijn promotie) in de Botanische Tuinen gehouden. Het is niet alleen een fantastische locatie - dat ziet u zo - maar Ilonka en de anderen zijn zeer ervaren in het organiseren van het perfecte evenement. We hebben een fantastische namiddag en avond gehad, die me lang zullen bijblijven! Van harte aanbevolen, Joost van Onna

Joost van Onna 09/07/2018
Gastenboek

Ik heb mijn promotiefeest gehouden bij de Botanische tuinen. Het contact met Ilonka van te voren verliep super. De locatie zelf is echt fantastisch, ik kreeg erg veel positief commentaar op de keuze voor de Botanische tuinen. Bijkomend voordeel was dat het een prachtige dag was en we buiten konden staan, maar ook binnen zag het er mooi uit. Het was verder allemaal erg flexibel, wat erg prettig was, en ook de zelf in gekochte hapjes stonden er mooi bij! Hartelijk dank dus voor deze goede verzorging!

Amber 01/07/2018
Gastenboek

Wij zijn van harte verwelkomd door iedereen van de Botanische Tuin. Ze denken erg met je mee over de mogelijkheden in de tuin en wat het beste bij jouw evenement past. Daarnaast helpen ze je waar mogelijk en is iedereen erg vriendelijk! Verder is de tuin natuurlijk prachtig, zeker als alles in bloei staat. We hebben erg genoten van onze tijd hier en de voorstelling was prachtig in de prachtige Botanische Tuin!

Iris Kodde 21/06/2018
Gastenboek

Prachtige, rustige locatie midden in de drukke stad Amsterdam

Rosanne Boudestijn 19/06/2018
Gastenboek

I celebrated my phd defense with a reception in the botanical garden, which turned out to be even better than I had hoped for. The plants, the fountain and the grass gave a relaxed atmosphere, and had a favourite spot for everyone. Ilonka was very helpful in de preparation phase, she answered my questions quickly and precise, and came with suggestions for practical problems. On the day itself she helped preparing the drinks and snacks, which I appreciate a lot. Everyone was happy and enjoying it a lot!

Ida Nissen 19/06/2018
Gastenboek

Het was aangenaam vertoeven in de kas van de Botanische tuin, deze ruimte hadden we afgehuurd voor een receptie. De gasten waren zeer onder de indruk van de locatie maar vooral van alle mooie planten die er inde kas en er omheen staan. Ook was de aankleding goed verzorgd. Vooral het proces voorafgaand aan de receptie m.b.t reserveren is uiterst prettig verlopen, gezellige maar ook professionele medewerkers.

Theda van der Steen 07/06/2018
Gastenboek

Min of meer per ongeluk heb ik mijn promotie-receptie in de botanische tuin gehouden. Dat bleek een heel gelukkig toeval want het was fantastisch. Zelfs bij de tropische temperaturen van die dag was het in de tuin een fris groene oase, waar alles heel gezellig en in ontspannen sfeer verliep. De meeste gasten waren hier nog nooit geweest en hebben genoten van een rondje door tuin en kassen. Er waren er zelfs bij die erover dachten vrijwilliger bij de hortus te worden, dus wie weet ........ Anderen komen zeker terug voor nog eens een rustig bezoekje en misschien wel wat plantaankopen. Dus Ilonka (van de tuin), en Marianne (van Koek & IJ, met de lekkere hapjes en attente bediening), het is allemaal heel goed bevallen. Ik ga natuurlijk niet nog eens promoveren, maar terug komen in de hortus dat gaat zeker gebeuren. 30 mei 2018

Margriet 02/06/2018
Gastenboek

Heb op een stralende Mei-dag mijn verjaardag mogen vieren in de Wintertuin in de Botanische Tuin Zuidas. Door het mooie weer konden weer heerlijk buiten plaatsnemen en er was alle ruimte om iedereen aan de door ons gedekte tafels te ontvangen. Ook de vijverrand werd langzamerhand gevuld met etende en pratende gasten. Vele uit Amsterdam waren blij verrast hoe mooi en fris de tuin er nu bijligt. Mensen van buiten de stad hebben heerlijk kunnen rondstruinen en zich helemaal laten verrassen door de prachtige Botanische tuin. We hebben echt genoten. Alle lieve mensen bedankt voor al jullie zorg en enthousiasme om dit prachtig groen stukje Amsterdam te behouden. En voor iedereen toegankelijk te maken. Ilonka dank voor jouw goede zorgen.

José Zwaneveld 21/05/2018
Gastenboek

Wij hebben weer op een fantastisch sfeervolle locatie een afscheidreceptie mogen vieren. Alles kan en alles mag. De beheerders en begeleiders van deze activiteit denken mee, niets is te veel, zij ontzorgen! Dank jullie wel , wij komen gauw terug!

Christien van Santen 26/04/2018
Gastenboek

In overleg met de Botanische Tuin en ons kantoor een leuke en goed verzorgde workshop Bloemschikken gedaan. Zelfs de mannelijke collega's waren zeer enthousiast. :-))

Joke Rienks 13/04/2018
Gastenboek

Ik ben op 2e Paasdag voor het eerst in jullie mooie tuin geweest met mijn moeder. Ik werd er blij van en heb voor ik wegging een mooie plant (Zamioculcas) gekocht waar ik erg blij mee ben omdat hij ook gedijt op minder lichte plekken in huis. Ik kom graag weer eens terug!

Sanne den Ottolander 04/04/2018
Gastenboek

Wij hebben een prachtige bijeenkomst gehad in de wintertuin, volledig verzocht door de Botanische Tuin Zuidas. Ik kan hen zeker aanraden!

Renske Vermeijden 14/03/2018
Gastenboek

We hebben de wintertuin gehuurd voor ons gezamenlijke promotiefeest. Het is een mooie en gezellige locatie en de hulp bij het plannen en de ondersteuning tijdens het het feest zelf waren uitstekend. Zo werden er een hoop zaken voor ons geregeld: inhuur van glazen en (sta)tafels, koud zetten en eerste ronde serveren van de drankjes en het contact met de cateraar over praktische zagen. Kortom, een super plek voor een feestje met zeer goede service!

Shalenie en Michiel 26/02/2018
Gastenboek

Ik heb mij promotie borrel gehouden in de botanische tuin en vond het echt een geslaagd feestje. De medewerkers denken goed met je mee om het voor jou een zo perfect mogelijke dag te laten zijn. Een aanrader.

Marleen 05/02/2018
Gastenboek

De botanische tuin was een schitterende locatie voor mijn promotiefeest. Buiten de kas stond een pizza-kar om verse pizza's te bakken, en in de kas was de gezelligheid.

Tonny Lagerweij 30/01/2018
Gastenboek

Op 11-01-2018 hebben wij een zeer geslaagd feestje georganiseerd in verband met het pensioen van een collega na een dienstverband van 40 jaren. De locatie van de grote plantenkas van de Hortus Zuidas blijkt hiervoor uitermate geschikt. Na eenmaal onze wensen kenbaar te hebben gemaakt aan de coordinator van de Hortus Zuidas was een en ander snel geregeld. Een zeer gezellige, tropisch groene, natuurlijke ambiance met veel kuipplanten, aan te kleden met bijvoorbeeld extra statafels met rok, ballonnen, verlichting in diverse kleuren, windlichten, kaarsen, vuurkorven buiten en een fontein bij de entree. Parkeren was goed te doen, volgens de gasten gewoon in de straat. Voor muzikale opluistering en speeches kan gebruik worden gemaakt van aanwezige apparatuur. De catering en bediening was goed geregeld via de afdeling catering van het VUMC. Omdat het feestje in januari plaats vond, viel de duisternis vroeg in het geen de sfeer zeker extra ten goede is gekomen. Echter ook in lichtere tijden kan deze locatie zeker heel veel mogelijkheden bieden gezien de bijbehorende tuin; bijvoorbeeld met een barbecue. Kortom, deze locatie is een echte aanrader en biedt vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld een romantische bruiloft en feestjes van allerlei aard!

Vu medisch centrum afdeling diëtetiek en voedingswetenschappen 12/01/2018
Gastenboek

Prachtige plek! Ik vind het mooi om te zien met hoeveel liefde voor planten en natuur er hier gewerkt wordt. De mensen in de winkel helpen je graag bij het uitzoeken van planten voor in je tuin. Ook het assortiment zaadjes is erg groot.

Wendeline Braaksma 27/10/2017
Gastenboek

Een plaats die we moeten koesteren, dit is een parel. Een prachtige plaats tussen de baksteen-en betonblokken om te bezoeken voor de zieken in de VU. En een goede remedie tegen het brievenbusgeweld en vastgoedjonkers van de Zuidas.

Eveline Citron 23/10/2017
Gastenboek

Ben nu een aantal keer geweest, word steeds weer verrast. De planten, de mensen, de sfeer het blijft allemaal maar groeien. Bedankt allemaal.

José Zwaneveld 28/09/2017
Gastenboek

De verbouwing heeft goed uitgepakt. Het ziet er weer mooi uit, ondanks dat de tuin kleiner is geworden.

Sjaan van Agtmaa 27/07/2017
Gastenboek

Heerlijk gezellig en lekker rommelig, veel van de planten zijn ook te koop en het personeel is ongelooflijk vriendelijk en deskundig. Sinds kort is er ook een evenementenzaal te huur in een van de kassen

Sem Hilton 23/06/2016