Terug naar Activiteiten

Paradijs wandeling

Sep 08

Paradijs Wandeling

Een Paradijs Wandeling is een vertragende wandeling in een natuurlijke omgeving. Onder begeleiding leer je met een open mind de natuur te ervaren zonder te verklaren. Laat de veelheid aan natuurlijke vormen, kleuren en geuren via je zintuigen binnenkomen en herbeleef de stilte in jezelf. Je zenuwstelsel komt tot rust. Je lichaam en geest in balans. Je voelt je één met de natuur.

Helende werking

Veel mensen voelen intuïtief aan dat de natuur een helende werking heeft. Onderzoekers ontdekken steeds meer de gunstige effecten van de natuur op lichaam en geest. In Japan is shinrin-yoku, bosbaden, een wetenschappelijk onderbouwde activiteit.

Het aardse paradijs

Paradijs Wandelingen zijn een antidotum tegen stress en belasting in het dagelijks leven. Een moment van vrede en één zijn met de natuur: het ervaren van een paradijs op aarde.

Nieuwsgierig? Meld je aan!

We hebben plek voor maximaal 8 personen per wandeling. Bij slecht weer prikken we een nieuwe datum. Aanmelden via: paradijswandelingen@gmail.com.

  • Data: Zo. 8 september en Zo. 6 oktober 2019
  • Tijd: 12:00 – 13:30 uur
  • Prijs per wandeling: € 15,- euro (incl. thee en donatie aan de tuin)

Paradijs Wandelingen is een initiatief van Khing Njoo en Angela Evenhuis:

Khing Njoo, (huis)arts niet praktiserend, Zij heeft een bedrijf Studio Zachte-kracht, waar zij lessen in meditatie en qigong op taoïstische basis geeft.

Angela Evenhuis zet zich via haar bedrijf Partner4Impact in voor organisaties met maatschappelijke impact. O.a. als projectinitiator en coördinator.