Terug naar Activiteiten

Lunchconcert in de tuin

Bij het Grachtenfestival begint alles met muziek. Jonge musici van over de hele wereld verrassen je met hun eigen muzikale verhaal. Nu ook de Botanische tuin als een prachtig decor van dit bijzondere lunchconcert door het Gideon Tazelaar Trio.

  • Woensdag 16 augustus
  • Aanvang 12.30 uur – Concert duurt 1 uur
  • Toegang gratis

Het Gideon Tazelaar Trio bestaat uit de drie exceptioneel getalenteerde musici, Gideon Tazelaar, Ties Laarakker en Wouter Kühne. Gideon Tazelaar wordt gerekend tot een van de beste Nederlandse saxofonisten van zijn generatie. Hij studeerde op zijn achttiende al af aan het Conservatorium van Amsterdam en deelt nu al het podium met de groten der aarde uit de Jazz wereld. Het trio is gespecialiseerd in jazz uit de jaren ’50 en ’60 en bovenal in de muziek van Duke Ellington.

U kunt tijdens het concert genieten van een picknick lunch.

De lunch bestaat uit een salade van de dag, een stokbroodje met dip, een luxe bananenbroodje, een fruitsalade en 2 flesjes water. Naar keuze kunt u kiezen voor een 2 flesjes sap of een flesje rode, witte of rosé wijn (0.75 cl). De lunch zit in een jute tas en wordt geleverd met disposable servies bestek en servetten.

  • De non-alcoholische lunch is € 27,50, voor 2 personen
  • De lunch inclusief een fles wijn naar keuze is € 35,15, voor 2 personen.

Wilt u gebruik maken van deze lunch, verzorgd door Kok op Stelten, dan kunt u een mailtje sturen naar verhuur@botanischetuinzuidas.nl. Graag voorzien van uw naam, aantal en de keuze van uw lunch.Wij sturen u een ontvangstmailtje met de informatie over het betalen en afhalen van uw lunch, op de dag zelf, in de Wintertuin.

Het lunchconcert is mede mogelijk gemaakt door de dienst Zuidas/Stadsdeel Zuid en Hello Zuidas.