Terug naar Activiteiten

Dichterbij in de kas - Concerten in de Wintertuin

Mar 03

Sinds 2016 organiseert een groep muziekliefhebbers uit Buitenveldert in de zomer de openluchtconcerten in het Amstelpark. Nu voor het eerst brengen zij deze winter een serie concerten in de Wintertuin.

Voor de programmering gaan zij op zoek naar wie er muziek maken, professioneel of als liefhebber, in hun eigen stadsdeel. Dat levert steeds weer verrassende muzikale ontmoetingen op.

De concerten in de  Wintertuin vinden plaats van november tot en met april, op elke eerste zondag van de maand. Na afloop is er gelegenheid voor een drankje.

Tijden: 14.30 tot 15.30 uur

Programma

3 maart –  Bettina & Sarah
Als muziektherapeuten maken ze elke dag met veel plezier muziek met kinderen en elke zaterdag zien ze elkaar op de muziekschool waar, na het geven van de muziekcirkellessen, uitgebreid bijgekletst wordt over alles wat ze die week hebben beleefd. Nog fijner vinden ze het om samen muziek te maken en te zingen. Met Bettina & Sarah kan je meerstemmige popnummers van de jaren ’60 tot nu verwachten. Hierbij begeleiden ze zichzelf met gitaar, piano en klein

De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Om zeker te zijn van een zitplaats in de Wintertuin vragen we u om van te voren te reserveren. Dat kan door te klikken op RESERVEREN

Meer informatie:
Anja Timmermans – 06 44 07 99 06
Saskia van de Ree – 06 52 46 34 79