Terug naar Activiteiten

Dichterbij in de Kas - Concerten in de Wintertuin

Feb 03

Sinds 2016 organiseert een groep muziekliefhebbers uit Buitenveldert in de zomer de openluchtconcerten in het Amstelpark. Nu voor het eerst brengen zij deze winter een serie concerten in de Wintertuin.

Voor de programmering gaan zij op zoek naar wie er muziek maken, professioneel of als liefhebber, in hun eigen stadsdeel. Dat levert steeds weer verrassende muzikale ontmoetingen op.

De concerten in de  Wintertuin vinden plaats van november tot en met april op elke eerste zondag van de maand. Na afloop is er gelegenheid voor een drankje.

Tijden: 14.30 tot 15.30 uur

Programma

3 februari Majdi Pahrani & Joop Koopman

Majdi Pahrani is geboren in Shiraz (Iran) en was als kind al verslingerd aan muziek, later ook aan poëzie. Hij bespeelt twee Iraanse snaarinstrumenten, de setar en de tanboor, maar vandaag zingt hij. Hij woont sinds 2013 met vrouw en zoon in Amsterdam. Ook Joop Koopman woont in Amsterdam. Hij speelt percussie en piano: Bach en improvisatie. Hij zit vaak te improviseren in het Amstelpark, de plek waar de twee muzikanten elkaar ook ontmoet hebben. Onder begeleiding van Joop brengt Majdi enkele gedichten van de oude Perzische dichter Hafez ten gehore. Reserveer hier je gratis kaartje: http://44475f11f2d4.fikket.com/event/majdi-pahrani-joop-koopman

 

De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Om zeker te zijn van een zitplaats in de Wintertuin vragen we u om van te voren te reserveren. Dat kan door te klikken op RESERVEREN

Meer informatie:
Anja Timmermans – 06 44 07 99 06
Saskia van de Ree – 06 52 46 34 79