Terug naar Activiteiten

Dichtbij in de Kas is terug - muzikale geheimen van Buitenveldert

Oct 03

Dichtbij in de Kas is terug – muzikale geheimen van Buitenveldert
In het voorprogramma treedt op Igor Lofe en Cinzia Nistico. ‘Crossroads’ is een meditatief programma van circa 40 minuten gemaakt van vier traditionele Armeense melodieën voor duduk en mijn eigen stuk “ Healing” dat ik arrangeerde voor een kwarttoontrompet en een laptop.

In het hoofdprogramma treden voor jullie op het romantic latino Trio Galantes. Trio Galantes is een in Amsterdam gevestigd Romantic Trio gespecialiseerd in de grote hits van de gouden jaren van de Latijns-Amerikaanse muziek, de jaren 30, 40 en 50. Gevormd door drie klassiek geschoolde musici – Alvaro Pinto Lyon (Chili), Humbero Albores Martinez (Mexico) en Augusto Valença (Brazilië)

Aanvang:12.00 uur

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien.

Meer informatie op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs

 

De capaciteit in de kas is beperkt. Toegang vrij. Een vrijwillige bijdrage in de hoed is welkom. Reserveren is verplicht. VOL = VOL.
Zorg dat u tijdig aanwezig bent.

Let op! Reserveringen vervallen vanaf tien minuten voor aanvang. Aanvang 12.00 uur. Het hek gaat om 11.30uuar open.

Reserveringlink: https://dichtbijindekas.eventgoose.com/event/dichtbij-in-de-kas-trio-galantes