Terug naar Activiteiten

Balkanmelodieën bij Dichtbij in de Kas

Nov 07

In het kader van Dichtbij in de Kas treedt op 7 november 2021 Trio Stile Moderno op in de kas van de Botanische Tuin. Dit gezelschap speelt barok-, renaissance- en 17e-eeuwse muziek op authentieke instrumenten: Ana Vasić op viool, Maximiliano Segura Sánchez op cello en Regina Albanez op theorbe (een soort luit).

De muzikanten zijn afkomstig uit Italië, Spanje en de Balkan en voegen al improviserend folkloristische elementen uit die regio’s toe. Dat zorgt voor een spannend en gevarieerd programma met o.a. traditionele Macedonische en Bosnische melodieën en Kroatische barokmuziek. 

Reserveren | Reserveren is verplicht en vol is vol. Zorg dat u tijdig aanwezig bent want reserveringen vervallen vanaf tien minuten voor aanvang. Reserveren kan via deze link.

Coronamaatregelen | Vanwege de huidige maatregelen moeten we om een Coronatoegangsbewijs vragen bij binnenkomst. Bij verkoudheidsklachten als koorts, hoesten en neusverkoudheid verzoeken we u niet te komen.

Toegang | De toegang is vrij maar een vrijwillige bijdrage in de hoed wordt zeer gewaardeerd.  

Tijden | Aanvang concert: 14:30 uur. Einde concert: 16:00 uur. De deur is open vanaf 14:00 uur. Halverwege is er een pauze. 

Na dit concert volgt een korte winterstop. Van februari tot en met april 2022 organiseert Dichtbij in de Kas weer concerten. Houd de website en de sociale media van de Botanische Tuin Zuidas in de gaten!

Hopelijk tot ziens op 7 november of anders in het voorjaar!