Terug naar Activiteiten

Aquarelleren

Apr 20

Kom je ook (leren) aquarelleren in onze tuin?

Het werken met aquarelverf kan een creatieve uitdaging zijn, maar als je werkt in een kleine groep, in een gezellige sfeer, onder begeleiding van een ervaren docent is het ook heel rustgevend. En dat is precies wat je bij ons kunt ervaren!

In deze cursus (of losse lessen) schilder je op locatie in de tuin met elke keer een nieuw thema. Het is heerlijk werken tussen het groen en de bloemen van de tuin, en het maken van eigen werk naar een natuurlijke omgeving geeft veel voldoening.

Wanneer
Op woensdagen: 13 juli, 20 juli, 7 september en 14 september van 10.00 tot 12.30 u.
Op zaterdagen: 9 juli en 16 juli van 12.00 tot 14.30 u.

Docent | Sanneke Griepink.
Zij geeft al ruim tien jaar les op haar atelier aan de Sportstraat 64 III in Amsterdam Oud-Zuid. Zij begeleidt de cursisten met schilderskundige adviezen en helpt bij het ontwikkelen van persoonlijke creativiteit. Uitgangspunt is het gebruik van kwalitatief goede materialen op een schildertechnisch verantwoorde manier. Het plezier in het tekenen en schilderen staat echter voorop.

Deelname | € 25 inclusief materiaal per losse les, € 120 per 5 lessen (10% van het lesgeld komt ten goede aan de Botanische tuin Zuidas)

Inschrijven | Via ssigriepink@gmail.com

Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in!